Modele de vitralii simple

Efectul pe care un Panou de sticlă colorată îl are Într-o casă este cu Adevărat uimitor! Prin acest Magazin en ligne dorim sa va oferim solutii simple si la cheie de sticla decorativa si Vitralii pentru a indivi spatiul in care locuiti sau lucrati. Un vitraliu sau o sticla desenata si colorata este un obiect Care se schimba subtil la Lumina Zilei si al anotimpurilor aducand viata si spectacol in interioare. Vitraliile se pot executa prin 3 metode diferite ca si technologie si ca si coût:-Vitralii traditionale: prin Sina de aplomb sau cu Technica Tiffany cu foita de cupru-Vitralii desenate: cu Rasini sintetice, foarte rezistente si cost efectiv-Vitralii Overlay: Cu folii speciale DIN Rasini sintetice cu cu aplomb autoadeziv, cel mai aprope ca aspect de vitraliile adevarate. Pentru a intelege diferenta intre aceste stion du technicien va prezentam cateva detalii despre ele: Vitraliile desenate se production cu o TEHNICA de decorare inovatoare, cu un lichide similaire sticlei, Care se intinde prin desenare PE suprafata sticlei plaque. Culorile folosite in TEHNICA Vitralii desenate pot fi total neutre, cu un contur transparent, Luminos si cu efect de cristal, sau un contur GRI Antic chiar si Negru, colorat printre Linii cu Culori transparente sau opace. Cu aceasta TEHNICA putem reproduire cele mai complexe sau cele mai simple idei. Pentru decorare se folosesc Rasini care nu Contin Plumb, sunt foarte Stabile ca si Culori, rezistente UV. Desenarea Lor se visage de o Masina computerizata Care reproduire desenele foarte exact, répétitiv creind astfel opere de Arta incredibil de detaliate si cu costuri relative scazute. Un vitraliu la pret accesibil este de nelipsit pentru a avea un design intérieur personalizat! Realizarea vitraliilor este placuta si usoara, daca ai tot ce ITI trebuie si daca beneficiezi de instructiunile si informatiile initiale de calitate pentru a-TI forma deprinderile necesare. Pentru exemplare a fost ales un modèle simplu, format DIN bucati rectangulaire, evitand complicatiile créer de curburi si alte modele meandrate. TEHNICA de Vitralii Overlay utilizeaza o Placa compacta de sticla (floata, laminata, securizata) care este rezistent si etans. Techinca Overlay presupune lipirea unor folii speciale foarte rezistente, Cu peste 300 de variante de texturi si Culori Care imitata sticla colorata.

Marginile de rencontre se acopera cu panglici de aplomb autocolant de o înaltă calitate (Care imitations profilul de aplomb Astuce H de la vitraliile traditionale) si acceneaza desenul. Prin aceasta TEHNICA obtinem un aspect Vizual aproape identique cu vitraliile adevarate. Fiind mai usor de executat este mai ieftin decat cel traditionnel. Putem utiliza sticla de diferite grosimi sau sticla cu folie décorative, fazete, margele, decoruri DIN sticla fuzing. OData INSA cu laicizarea Societatii, vitraliul si-a pierdut statutul sau preponderent religiós si a patruns si in Alte SFERE ALE activitatii umane. In prezent exista mai multe tehnici de obtinere ALE aceluiasi rezultat, sticla colorata prinsa intr-o retea de Fire de aplomb ingemanate armonios intr-un rezultat Mereu surprinzator. PASUL 2: se imparte modelul PE viitoarele bucati de sticla si se numeroteaza. PASUL 5: se sparge cu Atentie sticla cu ajutorul clestelui, pentru a obtine bucatile tresate. 10% la Plata cu cardul pentru comenzi mai mari de 100 EUR. Pasul 3: se deseneaza individu piesele PE sticla colorata, chacun modelului (folositi un marqueur de contraste).

Pentru a afla pretul acestui vitraliu va ne sa ne contactati! Denumirea de vitraliu apare mai tarziu, odata cu constructia Primului monument Gotic – Manastirea Saint Denis.