Modele de martisoare din hartie creponata

Pentru ultimul Martisor pe care ti-l Propunem ai nevoie de hartie cartonata, betigase de la inghetata, hartie colorata, carioci, lipici si hartie creponata. PE Hartia cartonata roaga-l PE micut sa lipaysca betele din lemn astfel incat sa creeze o casuta. El va putea s-o ornamenteze PE aceasta si sa-i DEA un plus de culoare cu ajutorul cariocilor, in timp ce tu VEI putea impaturi din nou Hartia creponata pana cand va ajunge ca o ATA. PE Marginea casutei lipeste ajungeam facute DIN hartie glasata si in partea de sus, ATA de care sa atarni tabloul de perete. Pentru acest accesoriu va trebui sa cumparati hartie cartonata, hartie creponata, acuarele si lipici. Micutul Tau va trebui sa decupeze Hartia cartonata in orice forma ISI doreste si sa se foloseasca de acuarele pentru a-i da acestia Putina culoare. CEEA CE va trebui tu sa faci este sa Tai o bucata Lunga DIN Hartia creponata si sa o rasucesti pana cand se transforma intr-un soi de ATA. Cu ajutorului lipiciului, atasati ATA de partea superioara a hartiei cartonate si agatati Martisorul de clanta incaperii pe care doriti s-o ornati. • SNUR sau ATA Alba si Rosie; • Hartie creponata colorata si Alba, carton, colorat autocolant; • Acuarele, tempera, pensule, Plastilina, carioci, colorate de creioane, cerate de créioane; • Margele de sticla sau de lut (ORI DIN Faina cu APA si Sare), coller la fainéase en diferite forme; • Scoici (intregi sau bucati), Frunze si Flori uscate, boabe de fasole sau de linte; • Zahar TOS; • Foarfece, adeziv (lipici sau aracet).

Fiecare ocazie pentru a petrece timp Impreuna cu cel MIC in Familie este un prilej de intarire a legaturii intre membrii acesteia si de a-i dezvolta imaginatia si creativitatea Copilului. Martisoarele facute PE « Moda Veche » sunt la fel de actuale, deoarece traditia nu s-a schimbat, ci doar martisoarele de PE Piata. PE forma Geometrica de carton Poti LIPI hartie creponata, peste care sa lipesti bucati sau scoici micute, margele de lut, plastique sau sticla, Flori si Frunze micute uscate, sub forma de buchetele ori totul aranjat in forma de Cifra 1. Nu neaparat toate PE acelasi Martisor, le Poti combinaison si alatura in Varii MODELE, cat sa nu fie foarte incarcate si sa nu ISI piarda DIN frumusete. Hârtia creponată trebuie lipită peste conturul cifrei. Pentru Lipit este Ideal să folosiți aracet. De ce pedofilii nu se pot vindeca si este periculos sa se sugereze acest lucru Când papucelul este Gata, adaugă aracet PE toată Talpa şi lipeşte-l PE suportul deja confecţionat. Foloseşte Glitter pentru a Decora papucelul, apoi realizează DIN acetofan o bandă de porotecţie. Foloseşte Glitter Verde pentru a desena codiţele Florilor, apoi auriu sau orice altă culoare pentru a Decora Glastra.

Poţi folosi şi carioci pentru décor. … intr-un cos, realizat fait à la main. Cosul DIN imagine este potrivit pentru Copiii Care doresc sa ofere un cadou celor Dragi, de 1 martie sau 8 Martie. Fie ca este vorba despre carton, lemn sau sticla, Poti LIPI boabele de fasole ori linte, pastele fainoase pictate, margelele si scoicile cu aracet peste baza martisorului, dans forma de Ghiocel, buburuza sau chiar Cosar daca ITI IESE.